Informació Escola Models

Vols venir a la nostra Escola de Models?

Aquí et presentem les P.M.F. (Preguntes més freqüents) per a intentar solucionar els dubtes que puguis tenir.

A partir de quina edat es pot començar a l'Escola de Models?

Hi han dos grups: Un de 4 a 11 anys i un altre a partir de 12 anys. Pots venir un dia a veure'ns (si ets menor de 18 anys  amb el permís dels pares o tutors), et veiem i en parlem. També pots enviar-nos un missatge amb una fotografia teva a través de la secció Contacta de la web al peu d'aquesta pàgina, o escriure'ns un mail al correu info@toniprim.cat, pero preferim el tracte personal.

Quina estatura mínima s'ha de tenir?

Les agències professionals demanen 1, 75 per a les noies i 1,80 mínim per als nois, per a ser MANIQUÍ (o sigui per a desfilar en passarel·les professionals) Però a Lleida no hi ha ni agències professionals ni indústria de la moda. Per tant, si fas aquestes mides i vols ser professional, t'ajudarem a trobar una bona agència que et projecti fora d'aquí. Però si no les fas… cap problema. A Lleida podràs participar en moltes activitats com a model o com a maniquí.

Quins requisits es necessiten?

No cal ser especialment guapo o guapa, però sí tenir personalitat, actitud i moltes ganes!

Que s'aprèn a l'Escola de Models?

Aprendràs a maquillar-te, a caminar correctament amb sabates de taló (les noies) i de vestir (els nois), a posar davant una camera de fotos i de televisió, (Fem moltes sessions, mira la secció Noticies de Models d'aquest any i els anteriors, i comprova-ho!), a comportar-te i alimentar-te correctament, adquiriràs seguretat i auto-estima i …faràs molts amics i t'ho passaràs molt bé!

He sentit dir que aquests cursos són molt cars i que es paguen al comptat i per anticipat. És veritat?

A l'Escola de Models Toni Prim NO. NO pagues tot el curs per avançat. NO pagues molts diners. Pagues una inscripció de 30 euros i una quota de 65 euros al mes. (Preu del curs 2012-2013)

Hi han moltes despeses extres?

No, si no vols. Lògicament hauràs de tenir un calçat adient per a desfilar i un kit bàsic de maquillatge. Les sessions de fotos estan incloses en el preu.

M'assegureu que jo seré un model professional?

Ser un model professional vol dir treballar, tenir uns ingressos econòmics de la professió de model suficients per a viure, estar donat d'alta a la Seguretat Social com a model, pagar els impostos pertinents, etc, etc... Si algú et diu que aconseguiràs això aquí a Lleida t'està enganyant. 
Nosaltres no t'enganyem. El que sí que t'assegurem és que si tens una base mínima i una bona actitud, aprendràs moltes coses que et seran útils personalment, milloraràs la teva auto-estima, faràs bons amics en un clima no competitiu i sense categories, recolzat per un equip humà proper i molt professional, participaràs en activitats de model, tindrás oportunitats de fer alguna feina esporadica, i apareixeràs, - amb permís dels teus pares si ets menor d'edat, i si tu vols -  en una de les webs més visitades de Lleida i vinculada a empreses i agències de models importants, aixi com a revistes de la ciutat. Moltes empreses trien models directament des de la nostra Web. Però tot això sempre com a complement dels teus estudis, de la teva formació o del teu treball.

En quin moment de l'any puc inscriure'm?

Pots fer-ho a partir de Setembre fins al Març. Des d'Abril fins a l'Agost, pots venir a veure'ns quan vulguis i demanar informació, però et recomanem que t'inscriguis per començar el proper curs, ja que aquests mesos coincideixen amb el darrer trimestre de curs i els mesos de vacances.

Què he de fer per inscriure'm?

Venir a l' Escola de Models Toni Prim, a l'Avinguda Prat de la Riba, 77, 2n pis de Lleida (visita la secció Instal·lacions per veure la situació en un mapa). Pots venir sol/a, amb un amic/ga, però si ets menor de 18 anys has de venir amb la mare, el pare o un tutor. Ompliràs una fitxa amb les teves dades i… 

Benvingut/da a l'Escola de Models TONI PRIM